Werken op maat

 

Een van de belangrijkste eigenschappen van vilt is wellicht dat het geluiddempend is.

U haalt dus niet alleen een uniek stuk 'puur natuur' in huis, ook uw akoestiek kan hierdoor aanzienlijk verbeterd worden.

Naast eigen werken, maak ik ook wandtapijten op maat, helemaal afgestemd op uw interieur en smaak. Houdt u meer van vrolijke kleuren, of kiest u liever voor natuurlijke ongekleurde wol, in wit tot vele tinten grijs, bruin of zwart. Zowat alle werken kunnen op de gewenste maat gemaakt worden.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw wensen. Of stuur me enkele foto's van uw interieur en we bellen of mailen. Zo komen we tot een ontwerp, op basis waarvan ik u - indien gewenst -  een staal maak. Zijn we het eens? Dan bezorg ik u een vaste prijs.

 

Werken kunnen worden ingekaderd in een houten, metalen of plexi kader. Maar ze kunnen eveneens mooi strak tegen de muur worden bevestigd met aangepaste velcro of op een dunne vlakke plaat.

 

Naast zijn geluiddempende eigenschap is vilt ook water- en vuilafstotend en vraagt het geen speciaal onderhoud. Meer zelfs, het is een natuurlijk, zacht, aaibaar materiaal.

 

Zin in een uniek viltwerk voor bij u thuis of op kantoor? Contacteer mij vrijblijvend.